Kreditiranje studija

Prvi beskamatni dinarski krediti za studiranje u Srbiji

Idući u korak sa najboljom praksom prestižnih fakulteta u svetu, Fakultet za poslovne studije i pravo je u saradnji sa Societe Generale Bank Serbia a.d. obezbedio najpovoljnije uslove za dobijanje beskamatnog dinarskog kredita za studije. Pored obezbeđenja najsavremenijih uslova za studiranje, fakultet je još jednom pokazao da sa pravom zauzima lidersku poziciju u visokom obrazovanju u Srbiji i regionu.

Banka nudi subvencionisani dinarski POTROŠAČKI kredit za finansiranje studija sa 0% kamate i 0% administrativnog troška.

Opšti uslovi kredita

  • Kredit u dinarima;
  • Namena kredita: potrošački kredit na bazi profakture po godini studiranja;
  • Rok otplate: 12 i 24 meseci;
  • Nominalna kamatna stopa: 0%;
  • Administrativni trošak: 0%;
  • Iznos kredita: u skladu sa profakturom Univerziteta (profaktura obavezna), bez mogućnosti dela kredita u gotovini;
  • Ovaj model kredita se ne može koristiti za refinansiranje kredita iz prethodne godine studija u cilju podnošenja zahteva za novi kredit za finansiranje studija na bazi profakture.

Saznajte sve informacije na vreme

Pozovite našu finansijsku službu i raspitajte se o svim uslovima. Možda je ovo način koji Vam može pomoći da obezbedite potrebna sredstva za studiranje.

Pozovite na + 381 11 3131246. Za Fakultet za poslovne studije izaberite opciju 3, a za dalje informacije ponovo pritisnite opciju 3. Iz studentske službe će Vas preusmeriti na Mr Nikolaja Ivannikova, rukovodioca finansijske službe.

Rezervišite mesto na studijama i iskoristite dodatne povoljnosti

Broj mesta za studiranje na ovom smeru je ograničen. lskoristite priliku i uradite predprijavu odmah. Tako ćete biti u toku sa svim aktivnostima na fakultetu i imati dovoljno vremena da donesete pravu odluku.

Uspešni znaju da prepoznaju prave vrednosti na vreme, pre drugih.

Popunite predprijavu odmah i rezervišite sebi mesto već sada!

Popunite predprijavu

Nakon prijema predprijave javiće Vam se naše sradnice iz studentske službe kako bi potvrdile podatke i dale dodatne informacije.

Čestitamo na dobroj odluci!